Seks v pisarni

Nikoli si nisem predstavljal, da bom imel tako hude sodelavke, a v marketingu je pri nas kar nekaj dobrih pičk. Nekaj je oddanih, ena pa je očitno v fazi, ko ravno išče koga novega, zato sem jo začel malo osvajati in upal, da bo kmalu na vrsti kak seks.

Očitno ji je bilo všeč, da skačem okoli nje, ni pa bila za zmenke, tako da sem nehal upati, nato pa sva enkrat oba delala skoraj do večera in mi je prinesla kavo. Sem rekel, da rabim prav to, da se predramim, pa je sedla na rob moje mize z nogami kar preje narazen in rekla, da je še boljši pisarniški seks. In mi je dala roko kar pod svojo kiklo, in mi pokazala, kako naj jo stiskam.

Nisem mogle verjeti, da je tako pohotna, da je čisto mokra, in da se mi obeta kar seks v službi. Vstal sem poleg nje in jo potegnil bolj na rob mize, da mi je lahko odpela hlače in prijela v roke mojega kurca. Mogoče sem staromoden, ampak pričel sem jo poljubljati in ji odpel gumbe na bluzi, da sem lahko dobro pomečkal tudi njene joške, nato pa sem si res želel samo še pravi seks, da se ji zarijem v pičko in jo porivam.

Odmaknil sem ji hlačke in jo pričel fukati kar na mizi, in to je bil najbolj vznemirljiv seks kadar koli, saj ji je prihajalo kot prasici in me je čisto izmučila, da mi potem tudi tista kava ni pomagala, da si spet povrnem moči.